Tuesday 5 June 2012

In asteptarea soarelui

     Astept cu multa nerabdare sa iasa soarele si in tara noastra, la propriu vorbind (am putea si la figurat, dar nu vreau sa intru in polemici parlamentare cu nimeni :) ), sa ne lasam atinsi usor de razele lui, oferindu-ne un bronz placut dupa care sa tanjim iar o iarna intreaga, sa ne scoatem din garderoba rochiile usoare si viu colorate... ma ia asa o nostalgie doar gandindu-ma ca ploile nu vor inceta prea curand si vara v-a trece usor pe langa noi, fara sa fi putut profita din plin de ea :( Dar pana atunci, ca tot mai avem putin timp (dupa spusele meteorologilor), ceea ce putem face, este sa ne pregatim toate accesoriile si cremele speciale pentru plaja :). Eu am fost mai precoce, si mi-am cumparat din timp o parte din creme pe care am apucat sa le folosesc in luna mai, cand au fost acele zile insorite :) Si mi-am cumparat urmatoarele: "Spray cu uscare rapida" - (150ml)

     Descriere: Spray transparent a carui formula nu este lipicioasa, se usuca repede, necesita intindere minima si poate fi aplicat cu usurinta pe zone dificile, cum este spatele. Factor de protectie solara 20, previne uscarea pielii, exfolierea acesteia, lasand-o moale. Este rezistenta la apa.
     Parerea mea: Nu este lipicioasa si se usuca repede. Are factor de protectie mediu, caci nu am pielea sensibila, si imi e suficienta asa :) Rezistenta la apa nu i-am testat-o inca, asa ca nu va pot spune daca e sau nu ;)

     O alta crema pe care mi-am cumparat-o este "Lotiune cu Beta Caroten inainte de expunerea la soare" - (200ml)

     Descriere: Complexul exclusiv Avon Derma-UV, asigura o protectie avansata in formule delicate cu multivitamine ce hranesc pielea. Lotiune portocalie cu arome tropicale se usuca usor. Contine beta-caroten ce nuanteaza delicat pielea, precum si extracte de cola ce sunt cunoscute pentru proprietatile de maximizare naturala a bronzului.
     Parerea mea: Mirosul este delicios :) Se foloseste inaintea uleiului cu factor de protectie, si culoarea se intensifica mai usor. Il voi folosi cu siguranta toata vara :) alaturi de "Ulei pentru accentuarea bronzului" - (150ml)

     Descriere: Ulei nelipicios in recipient cu pulverizator, usor de folosit. Aroma tropicala. Contine vitamine, aloe, cacao, unt de Shea, ulei de palmier si cocos, seminte de floarea soarelui - toate pentru a intari bariera de lipide a pielii. Inmoaie, catifeleaza, hidrateaza si protejeaza pielea. Reduce pericolul de arsuri.
     Parerea mea: Este genial acest ulei! Pielea ti se bronzeaza fara a se inrosi inainte, si bronzul este mult mai intens :)


     Si bine-nteles ca mi-am luat si o crema pe care sa o folosesc dupa expunerea la soare, "Lotiune stralucitoare pentru accentuarea bronzului" - (150ml)

     Descriere: Formula imbogatita cu vitaminele A si E hidrateaza pielea si ii confera o stralucire discreta.
     Parerea mea: Exact asa este! Pielea iti ramane catifelata si micile particule stralucitoare arata perfect pe pielea sarutata de razele soarelui. O ador!




Niciun produs prezentat mai sus nu mi-a fost trimis pentru a-i face reclama . Produsele au fost cumparate din banii mei , iar parerile despre aceste cosmetice sunt strict personale .

1 comment:

  1. Si eu vreau sa le cumpar,sper sa functioneze si la mine:)
    Am folosit doar autobronzantul care mi se pare super bun:X cred ca nici celelalte nu o sa ma dezamageasca.
    O seara placuta!

    ReplyDelete